چای ایرانی به دلیل استفاده کمتر از آفت کش‌ها سالم‌تر از چای خارجی است.

رستگار مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص کیفیت چای ایرانی و خارجی بیان کرد: آزمون‌های انجام شده روی چای‌های خارجی و ایرانی نشان داد که میزان آفت‌کش‌های چای ایرانی کمتر از چای خارجی است بنابراین چای ایرانی قابل مقایسه و رقابت با چای‌های خارجی است. 

وی افزود: تست‌ها حاکی از آن است که چای خارجی کاملا سالم و قابل قبول است. 

رستگار در مورد مصرف چای‌های فله‌ای عنوان کرد: چای‌های فله‌ای به دلیل اینکه برند مشخصی ندارد و تحت نظارت وزارت بهداشت نیست ممکن است گاهی دچار تقلب شود،‌ البته ما گاهی نمونه‌هایی را جمع آوری می‌کنیم و آزمون‌های لازم را روی آن ها انجام می‌دهیم. 

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.