وی ادامه داد: چای فله تحت نظر اصناف است و وارد کننده، مشخصی ندارد به همین دلیل ممکن است حتی در برخی موارد به صورت قاچاق وارد کشور شود.
رستگار عنوان کرد: 3 معضل اساسی چایهای زیر پلهای را تهدید می کند.
قاچاق و عدم کنترل ایمنی که به اقتصاد مقاومتی نیز ضربه میزند از جمله معضلات این چایهاست. بسته بندی در شرایط ناسالم که از نظر بهداشتی و میکروبی تائید نشده مشکل دوم چایهای زیر پلهای است.
وی افزود: تقلباتی مانند مواد غیر مجاز و آلایندهها نیز از دیگر مواردی است که چایهای فلهای را تهدید میکند.
مدیر کل آزمایشگاه ملی مرجع سلامت خاطر نشان کرد: محصولاتی که نشان غذا و دارو را داشته باشند و به شماره پروانه بهداشتی مجهز باشند مورد تائید وزارت بهداشت هستند و ما در قبال این محصولات مسئولیت به عهده میگیریم.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/