مدیر کل آزمایشگاه های مرجع سلامت سازمان غذا و دارو گفت: 3 معضل اساسی وجود دارد که چای‌ فله را تهدید می‌کند.

رستگار مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سلامت سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص تقلبات چای بیان کرد: افزودن اسانس،‌ رنگ‌های غیر مجاز،‌ استفاده بیش از اندازه از آفت‌کش‌ها از جمله تقلبات معمول در چای است. 

وی ادامه داد: چای فله تحت نظر اصناف است و وارد کننده، مشخصی ندارد به همین دلیل ممکن است حتی در برخی موارد به صورت قاچاق وارد کشور شود. 

رستگار عنوان کرد: 3 معضل اساسی چای‌های زیر پله‌‌ای را تهدید می کند. 
قاچاق و عدم کنترل ایمنی که به اقتصاد مقاومتی نیز ضربه می‌زند از جمله معضلات این چای‌هاست. بسته بندی در شرایط ناسالم که از نظر بهداشتی و میکروبی تائید نشده مشکل دوم چای‌های زیر پله‌ای است. 

وی افزود: تقلباتی مانند مواد غیر مجاز و آلاینده‌ها نیز از دیگر مواردی است که چای‌های فله‌ای را تهدید می‌کند. 

مدیر کل آزمایشگاه ملی مرجع سلامت خاطر نشان کرد: محصولاتی که نشان غذا و دارو را داشته باشند و به شماره پروانه بهداشتی مجهز باشند مورد تائید وزارت بهداشت هستند و ما در قبال این محصولات مسئولیت به عهده می‌گیریم. 

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.