به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ مدیر صنایع کشاورزی اداره کل جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: این کارخانه با سرمایه گذاری 50 میلیارد ریالی بخش خصوصی با استفاده از تسهیلات بانکی و حمایت های فنی صنایع کشاورزی آماده بهره برداری شده است.
طهمورث فتاحی افزود: این واحد تولیدی در زمینی به مساحت 3 هزار و 500 متر مربع، با زیربنای یک هزار و 300 متر و اشتغالزایی 29 نفر در ناحیه صنعتی بخش فلارد شهرستان لردگان احداث گردیده است.
وی، افتتاح کارخانه تولید خوراک آبزیان به روش اکسترود را ظرفیتی برای آبزی پروران منطقه دانست و اضافه کرد: پرورش دهندگان انواع ماهی می توانند با کمترین هزینه حمل و نقل، خوراک مورد نیاز مزارع را تأمین کنند.
فتاحی گفت: جذب سریع آب با دوام بسیار طولانی در آب، تنظیم دقیق شناوری خوراک متناسب با عادت تغذیه ای ماهی و فراوری و ژلاتینه شدن مواد خوراکی از مزایای تولید خوراک آبزیان به روش اکسترود است.
وی، بهبود فرایند هضم و جذب، یکدست بودن با اندازه های دقیق و بدون ذرات شکسته، کاهش و از بین رفتن ترکیبات ضد تغذیه ای و آلودگی های موجود در مواد اولیه و استریلیزه شدن خوراک را از دیگر مزیت های تولید خوراک آبزیان به این روش برشمرد.
مدیر صنایع کشاورزی اداره کل جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری، از افزایش سرعت رشد و بهبود ضریب تبدیل و در نتیجه کوتاه شدن دوره پرورش، کیفیت بهتر و افزایش سودآوری به عنوان دیگر مزایای تولید خوراک آبزیان به روش اکسترود یاد کرد.
فتاحی، با اشاره به اینکه چهارمحال و بختیاری در بخش های مختلف صنایع تبدیلی کشاورزی از جمله بخش شیلات دارای استعدادهای زیادی است که می تواند نقشی اساسی در ایجاد اشتغال، فرآوری و ارزش افزوده ایفا کند، تأکید کرد: تقویت و پشتیبانی از فعالیت های اقتصادی بخش کشاورزی، ضامن نهادینه شدن اقتصاد مقاومتی است.
وی افزود: در حال حاضر تولید کنندگان خوراک آبزیان در چهارمحال و بختیاری، علاوه بر تأمین نیاز مزراع پرورش ماهی استان و بخش زیادی از نیاز 24 استان کشور، محصول خود را به 6 کشور همسایه نیز صادر می کنند.
بخش فلارد از
توابع شهرستان لردگان در استان چهارمحال و بختیاری است که مرکز آن (شهر مال خلیفه)
در فاصله 170 کیلومتری جنوب شرقی شهرکرد مرکز استان قرار دارد.
انتهای پیام/ز