مصرف موادغذایی مایع و جامد خیلی گرم و خیلی سرد باعث بروز حساسیت و درد پس از ترمیم خواهد شد.

دکتر عبدالحمید ظفرمند دندان پزشک در خصوص حساسیت‌های دندان پس از ترمیم در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اصولاً پرکردن دندان با هر نوع ماده‌ای احتمال بروز دردهای موقت را افزایش خواهد داد.

وی ادامه داد: علت عدیده‌ی بروز حساسیت عدم تناسب خصوصیات مکانیکی مواد پرکردنی با بافت دندان است چرا که گاهی اوقات پرکردگی‌های نقره‌ای به خاطر ضعف تطابق این ماده به دندان موجب بروز حساسیت‌هایی پس از ترمیم می‌شود.

این دندان پزشک تأکید کرد: این حساسیت‌ها موقتی بوده و پس از مدت کوتاهی برطرف خواهد شد اما در صورتی که حساسیت دندان طولانی شود احتمال بالا بودن سطح پرکردگی نیز در دندان وجود دارد که این حساسیت طولانی مدت همراه با درد خواهد بود.

ظفرمند با بیان این که نوع دیگری از حساسیت‌ها در مورد ترمیم‌های عمیق دندان‌ها وجود دارند، افزود: این حساسیت‌ها بیشتر مورد توجه پرکردگی‌های نقره‌ای است لذا به بیماران توصیه می‌شود در حین پرکردگی‌های عمیق از موادغذایی جامد و مایع به صورت خیلی سرد و خیلی گرم خودداری می‌شود.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.