در هنگام بارداری به علت افزایش وزن جنین، شکم مادر رشد کرده و دچار کشش پوستی می‌شود که در نتیجه آن ترک‌هایی عمیق بر سطح پوست ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، پژوهشگران پس از 8 سال مطالعه دقیق بر روی ضایعات پوستی و کشش سطح پوست در بدن زنان باردار دریافته‌اند انواع محصولات تجاری شامل کرم‌ها و روغن‌ها که برای جلوگیری از بروز کشش پوست در دنیا به فروش می‌رسند اثر خاصی بر این عارضه طبیعی بارداری ندارند.

گفتنی است، کشش پوست در ناحیه شکم، لگن و ران‌های پا در 90 درصد زنان به وجود می‌آید و سبب پارگی و کشندگی لایه‌های عمیق پوستی می‌شود.

عواملی چون اضافه‌وزن مادر، چندقلو بودن بارداری، سن مادر و خصوصیات ژنتیکی پوست مادر بر شدت یا کاهش این عارضه اثرگذار است.

پژوهشگران دانشگاه میشیگان ایالات متحده اعتقاد دارند علت بی‌اثر بودن انواع محصولات تجاری به دلیل تغییرات پوستی رخ داده شده در سطح سلول‌های پوستی است و داروها نمی‌توانند سبب تغییرات سلولی پوست شوند.

پزشکان بر این اساس به بانوان باردار توصیه می‌کنند رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات تازه داشته باشند و با ماساژ دادن پوست از پارگی عمیق سلول‌های پوستی جلوگیری کنند.

تنظیم دقیق وزن و رعایت رژیم غذایی پس از زایمان و در نهایت انجام اعمال جراحی و یا استفاده از فناوری لیزر می‌تواند مشکلات پوستی و ترک‌های پوستی ناشی از بارداری را برطرف کند.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/
برچسب ها: بارداری ، جنین ، ترک شکم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار