سنجد میوه ای فراموش شده وسرشار از خواص مفید ومواد مغذی میباشد، که درگویش های زنجانی به عنوان (ایکده -ایده) مشهور است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛اکبر طیبی کارشناس کشاورزی گفت :سنجد برگهای باریک ومخملی شکل به رنگ زرد نارنجی مایل به قرمز دارد ودر کردستان به آن (سرین چک)درآذربایجان به آن (ایده-ایکده)ودر اطراف تهران (پستانک)ودر اصفهان (غبیده ی بادام)گفته می شود.

وی افزود: میوه ی سنجد مزه ای تقریبا ترش -شیرین وکمی گس دارد وازنظرغذایی کم کالری وطبیعت آن سرد و خشک و یبوست آور است.

از سری خواص سنجد می توان به قابض بودن آن اشاره کرد و همچنین به دلیل داشتن ویتامین Kاین میوه ضد خونریزی است و برای دفع سموم باکتری های معده و روده بسیار مفید است.

سنجد تب بر,ضدبلغم,ضدیرقان,ودرمانگرسردردهای بسیار شدیداست و استفاده آن برای کسانی که نرمی و پوکی استخوان دارند توصیه می شود.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/ت

برچسب ها: سنجد ، خواص ، میوه ، زنجان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.