کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: بهترين اثر سنجد،‌ رفع کمبود ویتامین ث بدن است و خوردن آن، ‌از ورود عفونت به بدن پيشگيري مي ‌کند.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: ريشه، چوب، پوست و ميوه سنجد ارزش دارویی دارند.

وی با عنوان کردن استفاده از سنجد برای تسکین مفاصل تشریح کرد: پخته شده سنجد به طور كامل در روغن زيتون به صورت خوراكى را برای تسکین درد مفاصل، خارش پوست و رشد موثر می دانند.

نقشی ادامه داد: مصرف خوراکی آرد و هسته‌ میوه سنجد آسیاب شده برای تسکین بیماری آرتروز توصیه شده است.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: اسانس گل سنجد در صنایع داروسازی و آرایشی و عطرسازی به كار می‌رود.

وی با اشاره ای به اثرات جوشانده برگ سنجد اظهار داشت: جوشانده برگ سنجد، بهترین دارو برای اسهال کودکان است.

نقشی ضمن توصیه ای به افراد دچار تنگی نفس تاکید کرد: جوشانده گل سنجد برای زخم های ریوی و تنگی نفس مفید است./س

برچسب ها: عفونت ، خوردن ، سنجد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.