دبیر بورد تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: تغییر سبک زندگی، کاهش تحرک وگذار تغذیه ای جهان را به سمت چاقی سوق داده است.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ پروفسور سیدعلی کشاورز در سمینار تغذیه و کنترل چاقی که در آمفی تئاتر بیمارستان امام رضا (ع)کرمانشاه برگزار شد، جایگزین کردن مصرف بی رویه فست فودها، غذاهای چرب و پر سس، شکر و شیرینی جات را از فرهنگ مصرف افراطی و تجملاتی برشمرد.

وی از پیامد های چاقی بیماری های قلبی عروقی، دیابت، کبد چرب غیر الکلی، نقرس، سنگ کیسه صفرا، تخمدان پلی کیستیک، ناباروری وسرطان را نام برد که یک سوم سرطان ها بستگی به وضعیت تغذیه دارد.

کشاورز خاطرنشان کرد: در رژیم های کاهش وزن می توان مکمل های فیبری پروتئینی را تجویز کرد و همچنین از عصاره چای سبز، قهوه سبز وفلفل سیاه به منظور بالا بردن متابولیسم بدن استفاده کرد .

وی استفاده از گروه های چهارگانه غلات، لبنیات، گوشت مرغ و ماهی و تخم مرغ ومیوه وسبزیجات را توصیه کرد و به حداقل رساندن مصرف قندوشکر و نمک (به عنوان دوسم سفید) و عدم استفاده از چربی های جامد در آشپزی را گامی مهم در مهار چاقی و عوارض آن دانست.

کشاورزگفت: پیروی از رژیم غذایی، اصلاح عادات غذایی، داشتن نظم غداخوردن، فعالیت بدنی منظم و فرهنگ سازی در رفتارهای اجتماعی از مواردی است که می تواند در رفع بحران اضافه وزن موثر باشد.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. 

انتهای پیام/ب

برچسب ها: کرمانشاه ، کنترل ، اصلاح ، عادات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.