به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از عرب نیوز، وزارت کشاورزی عربستان اعلام کرد حدود 34 درصد از مواد غذایی این کشور هر ساله هدر می رود. "عبدالله تونیان،" مدیر اجرایی انجمن خیریه غذایی "ایتام" با استناد به یک گزارش اعلام کرد یک سوم از همه غذاهای پخته شده فقط در رستوران های عربستان دور ریخته می شود.
وی در ادامه افزود: آمارهای این وزارتخانه حاکی از آن است که هر یک نفر هر ساله حدود 250 کیلوگرم غذا هدر می دهد.
سازمان ایتام عربستان مردم را به صرفه جویی در مصرف غذا و جلوگیری از هدر دادن بی مورد آن تشویق می کند. این سازمان فعالیت خود را در استان شرقی آغاز کرد و در حال حاضر قصد دارد این اقدامات را در انگلیس نیز گسترش دهد.
انتهای پیام/