به گزارش خبرنگار
باشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان، جاروبرقی های رباتیک، آدمک های آوازخوان و سگ های مکانیکی، نوآوری هایی مربوط گذشته هستند. اما جیمی لوئیزیو و جیمز اوگر، مخترعین انگلیسی، یک جهش کوانتومی خود ایجاد کرده اند. این ماشین خودکار کمین کرده و موش و حشرات مزاحم را می بلعد و پس از خوردن آن ها، بدنشان را برای تولید انرژی مورد نیاز خود هضم می کند.
این ربات ها با ۵ طرح مفهومی مختلف مطرح شده اند که شامل یک تله موش در داخل یک میز چند نوع شکار حشره از قبیل مگس وعنکبوت است.
این ربات به صورتی طراحی شده که موش یا هر گونه حشره ی موذی را درون سطح خود به دام بیاندازد. این سطح دارای یک درب تله می باشد که با یک سنسور حرکتی راه اندازی می گردد. این جانور بدبخت که درون دستگاه محبوس شده است، به منظور تامین سلول سوختی میکروبی، به طور شیمیایی تجزیه و خورده می شود. سپس به وسیله ی چراغ شاخص قرار گرفته در یک گوشه ی این دستگاه، صاحب خانه از میزان انرژی تولید شده به وسیله ی انهدام خودکار جانور خورده شده، مطلع می گردد.
ازدیگر قابلیت های دیگر این ربات توانایی شکار حشرات مزاحم است که به راحتی مگس و حشرات موذی را به دام می اندازد و در دیگر مدل های این ربات می توان به ربات تارعنکبوت اشاره کرد که عنکبوت ها را درون بافت تارهای مصنوعی فریب داده و گیر می اندازد، سپس آن ها را بیرون کشیده و برای سلول سوختی خود تغذیه می کند؛ و مدل ساعتی این رباتیک با کاغذ سمی مگس کُش است.
این ربات هنوز به صورت طرح مفهومی هستند و به مرحله ی تولید نرسیده اند.
انتهای پیام/