خوردن سماق تازه باعث مسمومیت می شود. بنابراین فقط باید خشک آن را مصرف نمود.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، هربلور سماق دارای سی هزار اتم است که هر اتم باعث ساخت گلبول قرمز خونی می شود.

رنگ قرمز سوخته سماق از وجود دازیتنینوزن است که باعث از بین بردن هر نوع سلول سرطانی می شود.

مصرف سماق با غذا باعث جلوگیری از جذب چربی ها می شود.

سماق باعث رفع آلزامیر به دلیل وجود اندوسیتوز در آن است.

انتهای پیام/
برچسب ها: سماق ، خون ، چربی ، بدن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۴
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۶ ۰۵ آبان ۱۳۹۴
منبع قابل استناد اين مطلب كجاست؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۸ ۰۴ آبان ۱۳۹۴
خوب بود