یک میوه جادویی لیمو با هر شکل و طعمی یکی از خوش‌عطر‌ترین و خوش‌طعم‌ترین میوه‌های حاوی ویتامین C است.

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، نوشیدنی‌ای که می‌توان از ترکیب آب لیمو ترش، آب و برخی طعم دهنده‌های طبیعی دیگر تهیه کرد را به عنوان معجونی جادویی چهار فصل معرفی کرد معجونی که اگر به طور منظم مصرف شود می‌توان شاهد تاثیرات مثبت بسیار آن در سلامت بدن بود. 

حل کردن آب یک عدد لیمو در یک لیوان آب گرم، این کل دستور تهیه این معجون است و اثرات زیادی که این نوشیدنی دارد.

 نخستین خاصیت ویتامین C موجود در این نوشیدنی، تقویت سیستم ایمنی بدن است.

 این تقویت به ویژه در فصل زمستان که بدن در برابر حملات ویروس آنفلوآنزا قرار می‌گیرد بسیار مفید است.

همچنین پتاسیم موجود در لیموی ترش به نوبه خود به عملکرد مغز و اعصاب کمک کرده و فشار خون را کنترل می‌کند. 

آب لیمو ترش به روند کاهش وزن افرادی که دارای اضافه وزن هستند نیز کمک کرده، بدن را از سموم پاک می‌کند و باعث افزایش انرژی می‌شود.

 اضافه کردن آب لیمو ترش به غذاهای حاوی پروتئین گوشتی در فرهنگ غذایی ما از دیر باز مرسوم بوده است و این نکته به این خاطر بوده است که آنزیم‌های موجود در لیمو ترش به هضم این نوع پروتئین‌ها کمک می‌کند.

 بر همین اساس نیز گفته می‌شود ترکیب آب گرم و آب لیمو در هضم غذا نیز موثر است و از طرفی به خاطر مدر بودن موجب سلامت بیشتر دستگاه ادراری می‌شود.

گفته می شود غرغره کردن این نوشیدنی نیز یک روش خوب برای برطرف کردن درد و ورم گلو محسوب می‌شود.

بنابراین مصرف این نوشیدنی چهار فصل در تابستان برای رفع عطش و در زمستان به عنوان برطرف‌کننده عارضه‌های کبدی توصیه می‌شود. 

انتهای پیام/ب




برچسب ها: نوشیدنی ، قزوین ، لیمو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.