به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ؛ قادر حاجی قلیزاده مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجانغربی با اشاره به هفته ایمنی غذا و اجرای طرح نشانگر رنگی تغذیهای در آذربایجانغربی گفت: این هفته با تاکید بر برچسبگذاری و نشانگرهای رنگی غذایی آغاز میشود.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علومپزشکی آذربایجانغربی افزود: این طرح تا پایان سال 94 بر روی بستهبندی تمامی محصولات غذایی و آشامیدنی آذربایجانغربی به عنوان چراغ راهنمای تغذیهای درج شده و برای تفهیم بیشتر دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است.
قادر حاجی قلیزاده در خصوص نقش و اهمیت برچسبگذاری تغذیهای افزود: برچسبگذاری تغذیهای اصلیترین وسیله تبادل اطلاعات ما بین تولیدکنندگان محصولات خوراکی با خریداران و مصرف کنندگان است که امکان اطلاع رسانی سریع را به مصرف کننده میدهد.
وی اظهار داشت: با توجه به ابلاغ ضابطه جدید برچسبگذاری مواد غذایی به بخش صنعت و الزام تولیدکنندگان به درج حقایق تغذیهای مطابق آخرین دستورالعمل حداقل ضوابط برچسب گذاری مواد خوراکی و آشامیدنی (درج جدول تغذیهای به همراه درصد مقادیر مرجع غذایی یاNRV و چراغ راهنمایی تغذیهای) بر روی بستهبندی محصولات، کلیه تولید کنندگان موظف به رعایت این ضوابط هم سو با وزارت بهداشت میباشند تا با درج برچسبگذاری صحیح و صادقانه کمک شایانی به مصرف کنندگان در به کارگیری انتخابهای هوشمندانه و سلامت بخش نمایند و در جهت تامین سلامت جامعه بیش از پیش گام بردارند.
حاجی
قلیزاده خاطر نشان کرد: برچسبگذاری تغذیهای بر روی تمامی مواد غذایی بسته بندی شده
آماده فروش (اعم از تولید داخل و وارداتی) مشمول اخذ پروانه ساخت، پروانه بهداشتی ورود
و شناسه نظارت و مشاغل خانگی مطابق با قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
درج خواهد شد
انتهای پیام/گ