بهزاد سلطانی رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در گفتگو با خبرنگار
حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: از میان 1650 شرکت دانشبنیان 1200 شرکت به صندوق نوآوری و شکوفایی طرح فناورانه ارائه کردند و مورد ارزیابی قرار گرفتهاند از این تعداد 800 طرح تعیین تکلیف شده و 518 طرح به تصویب رسیده این 518 طرح مصوب به میزان 210 میلیارد تومان از سوی صندوق حمایت شدهاند هر شرکت به طور متوسط 400 میلیون تومان وام گرفته است.
سلطانی در ادامه تاکید کرد: شرکتها میتوانند از 50 تا 100 میلیارد تومان وام از صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت کنند که در کل شرکتها از 30 میلیون تومان تا 10 میلیارد تومان وام دریافت کردهاند و این وامها با سود 14 درصد بوده است.
وی در خصوص دیگر تسهیلات این صندوق تصریح کرد: یکی دیگر از تسهیلات این صندوق سرمایه گذاری در صندوق خطر پذیر است چرا که شرکتهای دانش بنیان به این تسهیلات خیلی نیاز دارند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی بیان کرد: یکی دیگر از برنامههای این صندوق برای شرکتها تامین دفاتر کاری به صورت تجمعی با حمایت بانکها است که در این زمینه در حال تعامل هستیم اگر 20 شرکت به صورت مجتمع تقاضایی برای دفتر کار بدهند برای آنها خریداری میشود که به صورت اجاره به شرط تملیک به آنها تحویل داده میشود تا هویت جدیدی در سطوح کشور در کنار برج های مسکونی، پزشکی ایجاد شود.
سلطانی عنوان کرد: اگر دانشجویان با ایجاد شرکتهای تعاونی و اساتید با اختصاص ده درصد فعالیت خود برای تجاری سازی محصولات با یکدیگر تعامل داشته باشند میتوانند حلقه دانشبنیان را به هم وصل کنند. از سوی شرکتهای دانشبنیان رشد یافته نیز باید فعالیتهای خود را با متصل شدن به این حلقه نمایان کنند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به دانش بنیان شدن شرکتهای صنعتی خاطر نشان کرد: شرکتهای صنعتی نیز میتوانند دانش بنیان شوند و از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی استفاده کنند.
وی در پایان از برنامههای مالی صندوق نوآوری و شکوفایی برای دانش بنیان شدن توسط معاونت علمی و فناوری خبر داد و ابزار امیدواری کرد که از آن ها حمایت میشوند.
انتهای پیام/