مدیرکل امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بیش از ۵ هزار چاپخانه با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در کشور فعال هستند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری؛ محمود رضا برازش در حاشیه بازدید از چاپخانه‌های استان درآمل با بیان اینکه بیش از 5 هزار چاپخانه با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در کشور فعال هستند،گفت: با توجه به شرایط امروز جامعه، تکنولوژی چاپ به همه منازل، دفاتر و مکان‌ها رفته است.وی با تاکید بر اینکه مرز چاپ در گذشته به دستگاه‌های افست و دیگر دستگاه‌ها ختم می‌شد، افزود: اما امروزه دستگاه‌های کوچک چاپی آمار تعداد بسیاری فعال هستند.

برازش ادامه داد: چاپ طیف وسیعی را در بر می‌گیرد که شامل چاپ به روی کاغذ برای تهیه کتاب است با حدود 5 درصد از فعالیت چاپی، چاپ نشریات با حدود 12 درصد و چاپ بر روی مقوا که به سمت بسته بندی می‌رود.

وی با اشاره به اینکه چاپ بر روی کاغذ، انواع محصولات دستمال کاغذی و امور تبلیغاتی، چاپ بر روی محصوصلات پتروشیمی همانند پلی اتیلن لفاف شکلات، چاپ روی کارت‌های اعتباری، چاپ خاص هلولگرام شیشه و فلز است، بیان کرد: در این زمینه نباید در رود بزرگی که در صنعت چاپ جاری است فقط به شاخه‌ای کوچک اکتفا کنیم.

برازش با تاکید براینکه صنعت چاپ بسیار گسترده است و این صنعت در زنجیره تولید اکثر محصولات کشور سهم دارد و این سهم در دنیا هم مشاهده می‌شود،افزود: مواد غذایی، بهداشتی، دارویی، فرهنگی و هنری نقش دارد.

وی با بیان اینکه در حقیقت باید صنعت چاپ پاشنه‌آشیل این صنایع نباشد بلکه حکم جلوبرنده و کمک را داشته باشد، عنوان کرد: شناسنامه پاسپورت کارت‌های اعتباری و بانکی پول تا فرهنگی و صنعتی چاپ را داریم که امیدواریم صنعت چاپ در توسعه کشور حرکت کند تا عامل صادرات را داشته باشیم.

مدیرکل امورچاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اعلام اینکه در همه صنعت‌ها تولیدکنندگانی را داریم که با بحران مالی دست و پنجه نرم می‌کنند و صنعت چاپ از این قاعده مستثنا نیست، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بانک تیست که به واحدهای دارای مشکل مالی تسهیلات بدهد، ما می‌توانیم اطلاعات و آمار بدهیم که افرادی که قصد سرمایه‌گذاری دارند در جای صحیح دست به کار شوند.وی یکی از وظایف وزارت ارشاد در این بخش را آموزش بیان و عنوان کرد: تا با آموزش و اطلاعات لازم در کسب و کارشان با اندوخته‌های علمی کاملی حرکت کنند.

برازش گفت: مسائل مالی همه صنایع و بخش‌های مالی به بانک‌ها بازمی گردد و اگر کمکی از لحاظ مشورتی خواستند دریغ نمی‌کنیم ولی بانک ضمانت‌های خود را می‌طلبد و باید از قوانین‌ آن تبعیت کرد.

وی تصریح کرد: در این زمینه وزارت معرفی می‌کند که برخی در کارگروه‌های اشتغال استانی از آن بهره‌مند می‌شوند و برخی از بخش‌های کلان‌تر وارد می‌شوند.

برازش با اشاره به عامل تحریم بر صنعت چاپ ایران بیان داشت: از نظر رفع تحریم می‌تواند فرصت و تهدید با توجه به اینکه در تحریم پول بیشتری به کشور می‌رفت چون منابع مالی و پول نفت و پول‌های بلوکه شده آزاد می‌شود و در مرحله بعد ارتباطات‌مان با کشورهای دیگر سهل‌تر می‌شود.

مدیرکل امورچاپ و نشر وزارت فراهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در زمینه تهدید نیز واردات بی‌رویه سبب افزایش وابستگی به کشورهای خارجی می‌شود، یادآور شد: نباید منابع مالی برای کارهای ساخته‌شده خارجی و مصرف آنها در داخل کشور هزینه شود.


انتهای پیام/ی

برچسب ها: شناسایی ، نشر ، کشور ، ارشاد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.