به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان محمد سواری افزود: سال گذشته بسیاری از واحدهای شالیکوبی، شالی را از کشاورزان خریداری کرده اما به دلیل کمبود نقدینگی وجوه آنها را پرداخت نکردند و این مساله موجب شد که کشاورزان برای شروع کشت پاییزه با مشکل مواجه شوند.
وی افزود: همچنین از سازمانهای نظارتی میخواهیم تا برای جلوگیری از عرضه برنج خارجی در زمان برداشت اقدامی انجام دهند، زیرا هر سال در زمان برداشت حجم زیادی از برنج خارجی وارد بازار شده و به تولید داخلی ضرر میزند.
رییس انجمن برنج خوزستان با اشاره به معضلات بازرگانی برنج گفت: معضل بزرگ دیگری که داریم عرضه برنج خارجی در کیسههای برنج ایرانی است که این مساله به تولیدکننده و مصرف کننده ضربه وارد کرده است و اگر سازمانهای نظارتی واحدهای شالیکوبی را ساماندهی کنند تا شماره پروانه فعالیت این واحدها روی کیسههای برنج داخلی درج شود، دیگر شاهد چنین مشکلی نخواهیم بود.
سواری تصریح کرد: واحدهای شالیکوبی اگر سرمایه در گردش داشته باشند عرضه خود را ساماندهی و وجوه کشاورزان را به موقع پرداخت میکنند.
وی یادآور شد: امسال 45 هزار هکتار از اراضی استان زیر کشت شالی رفته است که نسبت به سال گذشته به دلیل کمبود آب 40 درصد کاهش کشت داشتیم.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/