رییس انجمن صنایع نساجی ایران از قاچاق پوشاک به کشور با استفاده از درآمد قاچاق سوخت خبر داد و گفت: پوشاك خارجي خريداري شده در تركيه با درآمد قاچاق سوخت، در ايران با قيمت پايين‌تر از نرخ اصلي عرضه مي‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، محمد مروج حسینی با بیان اینکه ۷۰ درصد از پوشاک مصرفی کشور از طریق قاچاق تامین می‌شود، گفت: پیش از این گمان می‌شد که پول قاچاق پوشاک در کشور تامین و کالا از خارج خریده می‌شود اما اخیرا شمس اردکانی - عضو کمیسیون انرژی اتاق بازگانی تهران - اعلام کرده که پول قاچاق پوشاک از طریق قاچاق سوخت تامین می‌شود، چراکه قیمت گازوئیل در ایران پایین است.

وی با بیان اینکه عمده پوشاک قاچاق از چین به ایران می‌آید، اظهار کرد: کالاهای چینی از دو طریق به ایران وارد می‌شوند که ۵۰ درصد آن به صورت زمینی از ترکیه و ۵۰ درصد دیگر از طریق مرز آبی از دوبی وارد می‌شود؛ بنابراین تمام کالاهایی که از ترکیه وارد می‌شوند، ترک نیستند.

رییس انجمن صنایع نساجی همچنین درباره قرارداد تجارت ترجیحی ایران و ترکیه نیز اظهار کرد: قرار بود از این طریق قاچاق کاهش یابد اما در عمل این اتفاق نیفتاد.

مروج با بیان اینکه بهتر بود این توافقنامه امضا نمی‌شد، گفت: قرارداد تجارت ترجیحی فی نفسه بسیار خوب است اما به شرطی که متعادل باشد. ۱۴۰ قلم از کالاهایی را که مصرف آن‌ها زیاد است به ترکیه تخفیف تعرفه دادیم اما در عوض کالاهای کشاورزی را تخفیف گرفتیم، این در حالی است که تخفیف‌های ترکیه برای ما حجم و زمان محدود دارد اما در مورد تخفیفات ما این‌گونه نیست.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.