به گزارش خبرنگار
حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر لاریجانی قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پزشکی در مراسم لقمان حکیم 2 گفت: ما باید بحث نوآوری را جدی بگیریم تا بتوانیم در جهت توسعهی آموزشی قدم برداریم. همچنین توسعه آمایش سرزمین نیز در شورای انقلاب فرهنگی تصویب شد و هدف ما شناسایی ظرفیتها و ناشناختههای علمی در این جشنواره است.
وی افزود: دانشگاه آزاد بین فناوری و آموزش و پژوهش ارتباط برقرار کرده و ما برای آن پایش روشنی تهیه کردهایم و در حال حاضر 33 درصد تولیدات علمی در عرصه بینالمللی را در دانشگاه آزاد داشتیم و ما مرکز علمی تحقیقات و راهبردی را در آموزش پزشکی کشور تهیه کردهایم تا بتوانیم نقش مرجعیت علمی را ایفا کنیم.
حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم
دکتر لاریجانی گفت: حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم باید نوآور باشد و این ما هستیم که باید آموزش خود را بازبینی کنیم و متناسب با موضوعات روز، آموزشی خود را توسعه دهیم که هدف ما از آموزش پزشکی ارتقا سلامت مردم است.
وی در پایان گفت: ما برای اولین بار توانستیم دانشگاهها را طبقه بندی کنیم و در یک جهت درست قرار بگیریم تا بتوانیم هدف مدارانه حرکت کنیم و در جهت توسعه میان رشتهایها تلاش کنیم و انبوهسازی آموزش عالی در سطح جهانی باعث افزایش تعداد دانشگاهها و مراکز آموزشی عالی شده است.
تدوین سند آمایشی سرزمین از جمله اهداف دانشگاه آزاد
دکتر استاد رئیس مرکز توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد در مراسم و طرح لقمان حکیم در خصوص وضعیت جدید امسال دانشگاه آزاد گفت: وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی در سال 2015 به گونهای است که از نظر ارائه تعداد مقاله رتبه 357 را به خود اختصاص داد و در نمایه اسکوپوس رتبه اول کشوری را دارد و دانشگاه آزاد در چند سال اخیر رتبه خوبی را به خود اختصاص داده است و متوسط ارجاعات در در دانشگاه آزاد 6.2 به ازای هر مقاله است و 6.9 جزو 10 درصد مقالات بر استناد کشور است و نزدیک به 28.6 درصد مقالات دانشگاه آزاد متعلق به گروه پزشکی است و 14.5 درصد مقالات دانشگاه آزاد حاصل همکاری بینالمللی است.
وی افزود: از جمله اهداف جدید دانشگاه آزاد در سال جاری تدوین برنامه استراتژیک مرکز توسعه پژوهشی، فناوری و نوآوری، همکاری در تدوین سند آمایش سرزمین پژوهش در حوزه علوم پزشکی، برگزاری اولین جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و تاسیس 49 مرکز تحقیقاتی است.
استاد اظهار داشت: دانشگاه آزاد در راهاندازی مرکز توسعه پژوهشهای بیمارستانی در بیمارستانهای وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی، عضویت در ساها و تهیه تعرفه خدمات پزشکی، ابلاغ ساختار یک پارچه طراحی وب سایت مراکز تحقیقاتی، در واحدهای مجری رشتههای علوم پزشکی، برگزاری کارگاههای پژوهشی، توامندسازی اعضای هیات علمی و شورای مرکزی انتشارات در حوزههای علوم پزشکی قدمهای بزرگی برداشته است.
وی در پایان گفت: در سال 94 کتاب برتر، مراکز تحقیقاتی نمونه در محور پژوهش اضافه شد و در گروههای آموزشی نیز تلاشهایی صورت گرفته و هدف ما تنها توسعه فضای آموزشی، پژوهشی و ارتقا سلامت است.
انتهای پیام /