به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کمیته کشوری غنی و بنیه سازی مواد غذایی به منظور ارتقای خواص فراوردههای غذایی با حضور ریاست سازمان غذا و دارو، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و بهداشتی و سایر اعضاء کمیته برگزار شد.
در این جلسه پس از ارائه گزارشی از برنامه غنی سازی نان با ویتامین D که با حمایت سازمان غذا و دارو انجام شده است؛ آئین نامه کمیته کشوری غنی سازی و بنیه سازی مواد غذایی مورد بازنگری قرار گرفت و پس از اصلاحات بر اساس نظر شرکت کنندگان مورد تصویب قرار گرفت.
پس از اخذ نظرات اعضای کمیته مقرر گردید دستور جلسه بعدی کاهش مصرف نمک در مواد غذایی در نظر گرفته شود.
انتهای پیام/