به گزارش خبرنگار
اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، تلفن همراه، رايانه و تبلت همسر شما محدودههاي شخصي او هستند. تصور نكنيد ممنوع بودن وارد شدن به اين محدودهها، به معناي اين است كه اتفاقات ممنوعه وحشتناكي در آنها ميگذرد. شما حق نداريد به تلفن همسرتان سرك بكشيد، نه به اين دليل كه ممكن است در پيامكها و تماسهايش رد پاي رابطه ممنوعهاي را ببينيد؛ اين حق همسرتان است كه درد دلهاي پيامكياش با خواهرش را دور از چشم شما نگه دارد يا اينكه در دفترچه يادداشت گوشياش، حرفهاي دلش را بنويسد.
اگر شما هم فكر ميكنيد فردی كه رمز ورودي رايانه، ايميل و تلفن همراهش را به همسرش نميدهد، به طرف مقابل بيعلاقه است يا به همسرش خيانت ميكند؛ بايد راهي براي شستوشوي ذهنتان پيدا كنيد و بفهميد شكهایتان از كجا آب ميخورد.
اگر بنای یک زندگی بر پایه اعتماد متقابل پیش رود هیچ گاه سرک کشیدن به گوشی و یا چک کردن ایمیل های شخصی دغدغه زوجین در زندگی مشترک نمی شود.اما اگر تمام راهکارهای جلب اطمینان برای طرف مقابل انجام شود و هنوز هم به سرک کشیدن خود در مسائل شخصی طرف مقابل بدون خواست او ادامه دهد به احتمال زیاد مشکل ریشه در جایی دیگر دارد.
فردی که مدام همسرش را چک میکند دچار عدم امنیت و مشکلات مربوط به اعتمادبهنفس است.
حتی اگر ایمیلهای خودمان را هم مشکوکانه چک کنیم، بالاخره یک ایمیل مشکوک پیدا خواهیم کرد. اگر نگاهتان اینطور باشد هر نوع صحبتی را ممکن است تیک زدن ببینید. اگر به دنبال پیدا کردن سند و مدرک برای شیطنت همسرتان هستید، مطمئناً آن را خواهید یافت.
در نهایت برای پایان دادن به این عذاب بزرگ در زندگی بهتر است از متخصص کمک بگیرید.
گزارش:نازنین روزبهانی
انتهای پیام/
اینکه گوشی وسیله شخصیه من قبول ندارم
من حتما تو گوشی همسرم سرک میکشم .....
وقتی کسی مشکلی نداشته باشه نیازی نیست گوشی هزار قفل داشته باشه
این گزارش داره راه رو برای زن های شلوغ و ... باز میکنه و رفتارهای غلطشون رو موجه میکنه