ساری؛

راهکارهای تولید محصول خیار سالم در مزارع

تولید محصول سالم خیار با استفاده از محلول پاشی شیر ترش امکان پذیر است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری؛ مدير جهاد كشاورزی شهرستان ساری در جلسه پروژه مشارکتی تولید محصول سالم خیار که در روستای باریک آبسر برگزار شد گفت: تولید محصول سالم خیار با استفاده از محلول پاشی توسط شیر ترش امکان پذیر است.

طهمورث قاسم نژاد درباره بوته ی آلوده به ويروس موزائیک افزود: اين آفت قابل کنترل نیست و مشكلی هم برای میوه ایجاد نمی کند بلکه تنها بوته ضعیف تر شده و رشد کمتری پیدا می کند و چنانچه در اثر مصرف و محلول پاشی با شیر ترش شته بوته ها را مورد حمله قرار داده یا آلوده کند می توان از سم کنفیدر استفاده کرد.

قاسم نژاد افزود: برای مبارزه با علف های هرز در بین ردیف ها می توان هم از روش مکانیکی استفاده کرد و هم با استفاده از علفکش بازاگران علف های هرز اویارسلام را کنترل کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری تصريح كرد: برای کنترل بیماری سفیدک سطحی 1 لیتر شیر ترشیده همراه با 20 لیتر آب هر هفته محلول پاشی شود.


انتهای پیام/ی

برچسب ها: راهکار ، سالم ، ترش ، محصول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.