به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از ارومیه؛ سالار فتحاللهپور اظهار داشت: تب مالت یکی از بیماریهای مشترک بین انسان و دام است و با توجه به اینکه این بیماری جمعیت انسانی و دامی را به طور مشترک درگیر خود میکند، از اهمیت خاصی برخوردار است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شوط ادامه داد: تب، کاهش شیردهی، سقط جنین، افسردگی، عقیمی و نازایی و کماشتهایی از جمله علائم دامهای مبتلا به بیماری تب مالت است که از نظر بهداشتی و اقتصادی کنترل بیماری تب مالت حائز اهمیت بوده و بر این اساس امسال اقدامات پیشگیرانه خود را در سطح گستردهای انجام میدهیم.
فتحاللهپور با اشاره به اقدامات انجام گرفته در این زمینه، خاطرنشان کرد: امسال در راستای مبارزه با بیماری تب مالت 83 هزار راس دام سبک و سنگین واکسینه شدهاند که واکسیناسیون دامها به صورت رایگان انجام گرفته است.
وی با بیان اینکه عامل این بیماری باکتری است، خاطرنشان کرد: این باکتری از طریق فرآوردههای خام دامی و مصرف آن توسط انسان از دام به انسان منتقل و انسان را نیز به بیماری تب مالت مبتلا میکند.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان شوط به روشهای پیشگیری از این بیماری اشاره کرد و اظهار داشت: استفاده از وسایل محافظتی بدن مانند محافظ چشم، دستکش و پیشبند هنگام تماس با حیوانات یا گوشت آلوده و عدم مصرف محصولات دامی راههای پیشگیری از ابتلا به تب مالت در انسان است.
انتهای پیام/ی