عامل بیماری تب مالت در مصرف مواد لبنی آلوده به ویروس است که تنها راه پیشگیری از آن جوشاندن شیر دام است.

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از شیراز؛ به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر رودگری متخصص بیماری های عفونی مرکز آموزشی درمانی حضرت علی اصغر(ع) با بیان این مطلب افزود: فريز كردن مواد لبني پنير و خامه تاثيري در از بين بردن اين ويروس ندارد و متاسفانه آغوز كه به صورت خام مصرف مي شود، آلوده ترين قسمت شير به این ویروس است و بايد روش تهيه موادلبني به صورت سنتي حذف شود.

وی در آستانه پانزدهم تیرماه، روز جهاني بيماري هاي مشترك بين انسان و دام، بیان کرد: به دليل انجام آزمايش هاي تخصصي و بيمار يابي صحيح، آمار اين بيماري رو به افزايش است و گرايش عموم به استفاده از مواد لبني سنتي نيز يكي از دلايلافزايش اين بيماري است.

وی ادامه داد:در اين بيماري با سه نوع حاد، تحت حاد و مزمن روبرو هستيم كه علایم آن تب و تعريق شبانه است که درمان 3 ماهه، این بيماري را مزمن كرده است .

دکتر رودگری از همكاران خود در مراكز بهداشتخواست كه با برخورد جدي با مراكز تهيه و توزيع مواد لبني سنتي، گامي موثر در ريشه كني اين بيماري داشته باشند.

انتهای پیام/گ





برچسب ها: برخورد ، جدی ، توزیع ، لبنی ، شیراز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.