مدير داروخانه بيمارستان جامع زنان محب ياس با بيان اينكه آكنه اثرات منفی بر روي سيستم روانی افراد دارد گفت‌: در افراد بين 20 تا 29 سال مخصوصاً خانم‌ها احتمال ابتلا به اين بيمار‌ی 43 تا 51 درصد است.

دکتر آناهیتا دینیاریان مدیر داروخانه بیمارستان جامع زنان محب یاس در گفت‌وگو با  خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران  با بیان اینکه آكنه يك بيماری خوش خيم و غير مهاجم است كه اثرات منفی آن بر روی سيستم روانی فرد مورد توجه می‌باشد گفت‌: از مشكلات شايع افراد پس از ابتلا به آكنه و ولگاريس اضطراب، كاهش اعتماد به نفس و افسردگی می‌باشد.

وی افزود‌: در سال 2001 براساس آمار 2 بيليون دلار داروی نسخه‌ای و بيش از دو برابر فرآورده‌ی غير نسخه‌ای برای درمان آكنه هزينه شده است.

مدیر داروخانه بیمارستان جامع زنان محب یاس با اشاره به اینکه بروز اين عارضه در سن بلوغ در پسرها و پس از بلوغ در دخترها شايع تر است، تصریح کرد‌: در افراد بين 20 تا 29 سال مخصوصاً خانم‌ها احتمال ابتلا به اين بيمار‌ی 43 تا 51 درصد و در افراد 50 سال به بالا به 7 تا 15 درصد كاهش می‌یابد.

وی اظهار کرد: علت بروز اين بيماری افزايش ترشح سبوم تحت تاثير هورمون‌هاي مردانه، بسته شدن محل خروج آن با افزايش كراتينيزاسيون، تجمع سبوم، رشد و فعاليت  P.Acne و در نهايت شروع روند التهابي در غدد سباسه می‌باشد و داروهای نسخه‌ای و فرآورده‌های غير نسخه‌ای هركدام يك يا چند مرحله از مراحل  ايجاد آكنه را مهار می‌كنند و باعث بهبود بيماري می‌گردند.

دکتر دینیاریان در پایان با بیان اینکه در يك فرد مبتلا به آكنه‌ی خفيف تا متوسط كه مستعد ايجاد شدن اسكار در پوست نباشد می توان در شروع درمان به مدت سه ماه از فرآورده‌های غير نسخه اي استفاده كرد و در صورت بهبود نيازي به مصرف داروهاي ضد آكنه نیست، خاطرنشان کرد‌:  ولي در افراد مبتلا به آكنه‌های شديد، اسكاروتيك و در مواقعی كه فرد به شدت تحت فشار روحی قرار دارد ، اين دسته از فرآورده‌ها تنها جايگاه كمك درمانی دارند و شروع درمان دارويی الزامي است.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار