زهره تهرانچی متخصص پوست و مو در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: فستفودها یا فستفودهایی که ممکن است از روغنهای سرخ شده قبلی استفاده شود، میتوانند عوارض زیادی را به همراه داشته باشند از جمله ایجاد آکنه، آلرژی پوستی، سرطان و تاثیراتی که در ارتباط با آب بدن است. که علت آن دارا بودن امگا 6 بالا، افزودنی ها که برای نگهداری طولانی مدت مصرف میشود، روغنهای مکرر و نمک فراوان میتوان بیان کرد.
این متخصص پوست و مو خاطر نشان کرد: بهترین مواد غذایی برای به تاخیر انداختن چین و چروک صورت و بسیاری از مشکلاتی که برای فرد پیش میآید، استفاده از سبزیجات، مواد غذایی امگا 3، بخار پز کردن مواد غذایی و یا اگر میخواهند از روغن استفاده کنند.
انتهای پیام/