مدیر جهادکشاورزی شهرستان سیرجان گفت : برداشت محصول گندم و جو در شهرستان سیرجان در سطح 2 هزار و 700 هکتار گندم با میزان متوسط تولید3 ونیم تن در هکتار و هزار و 800 هکتار جو با میزان تولید 3 تن در هکتار آغاز شده است.

برداشت گندم و جو از4 هزار و 500 هكتار  اراضی سیرجان





به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از کرمان، احمد مسعودی با اشاره به اینکه شهرستان سیرجان به عنوان یکی از مراکز تکثیر
بذر گندم و جو محسوب می شود ، افزود: به این منظور سطح زیرکشت مزارع تکثیر گندم بذری 88 هکتار و با پیش
بینی تولید 350 تن گندم اصلاح شده و سطح زیرکشت مزارع جو بذری 14 هکتار با پیش
بینی تولید 70 تن جو اصلاح شده است.



وی خاطر نشان کرد: میزان تولید این محصولات حدود 20 درصد نسبت به پارسال کاهش داشته است كه عمده علت اين امر بادزدگی و محدودیت منابع آبی است.



مسعودی با بیان اینکه  برداشت محصول گندم وجو با پنج دستگاه کمباین شروع شده است ، افزود: اکنون ده دستگاه در شهرستان مشغول برداشت محصول هستند.



برداشت محصول گندم و جو در شهرستان سیرجان تا نیمه مردادماه در مناطق سردسیر ادامه دارد.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.