به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از ایلنا، علیرضا جزینی گفت: معتادان به دو دسته تقسیم میشوند. اولین دسته از معتادان دارای کارت گواهی درمان هستند که طبق قانون بیمار محسوب میشوند و دومین دسته، کارتن خواب و معتاد متجاهر هستند.
وی با بیان اینکه مراکز نگهداری درمان و کاهش آسیب طبق قانون ماده «۱۶» باید نسبت به نگهداری و درمان معتادان متجاهر اقدام کنند، تاکید کرد: سال گذشته ۲۰ هزار نفر از این افراد را ساماندهی کردیم اما وجود افراد کارتن خواب در شهر تهران بیش از سایر کلانشهرهاست و طبق آمار نزدیک به ۱۵ هزار کارتن خواب در پایتخت وجود دارد.
قائممقام دبیرکل ستاد با اشاره به نیاز به ایجاد فضاهای مناسب برای درمان افراد معتاد گفت: طی جلسهای که سال گذشته با شهردار تهران، وزیر کشور و سایر مسوولین داشتیم، قرار شد ظرفیت ۶۸۰۰ نفری برای اسکان و جمعآوری معتادین از سطح شهر به این کار اختصاص داده شود.
جزینی با بیان اینکه اگر فضاهای مناسب وجود داشته باشد نیروی انتظامی در زمان کوتاه اقدام به جمعآوری افراد متجاهر خواهد کرد، گفت: در کنار جمعآوری این افراد در کمپها باید آموزش و اشتغالزایی هم به آنها صورت بگیرد چراکه نزدیک به ۸۰ درصد از مصرفکنندگان موادمخدر در کشور دوباره به مصرف موادمخدر روی میآورند که برای پیشگیری از این کار اشتغال و حرفهآموزی آنان از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی ادامه داد: سال گذشته ۴۳ هزار مصرفکننده را حرفهآموزی کردیم و دو هزار و ۲۵ نفر از افرادی که در کمپها بودند به اشتغالزایی مشغول شدند. در عین حال ۶۰ درصد افرادی که تحت درمان قرار میگیرند صاحب حرفه هستند و برای افراد باقیمانده حدود ۱۵ رشته فنی تعریف کردهایم که در آنها مشغول حرفهآموزی شوند.
انتهای پیام /