بر طبق نتایج مطالعات کودکان دو برابر افراد بزرگسال دچار کم‌خونی می‌شوند و در بین کودکان نیز دختران بیشتر از پسران دچار این بیماری می‌شوند.

محمد کاظم شفیعی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان  گروه علمی،‌ پزشكی باشگاه خبرنگاران افزود: کمبود آهن و کم‌خونی ناشی از آن مشکلات مهم تغذیه ای و بهداشتی در جهان و از جمله در کشورمان است و متاسفانه روند رو به رشدی هم در مناطق مختلف دارد. 

وی گفت: نوزادان، کودکان، نوجوانان و زنان باردار گروههایی هستند که بیشتر در معرض کم خونی به ویژه کم خونی به ویژه کم خونی ناشی از فقر آهن قرار دارند. 

شفیعی با بیان اینکه آمار ابتلا به کم‌خونی در کودکان بیشتر از سایر گروه‌های سنی است، تاکید کرد: بر طبق نتایج مطالعات کودکان دو برابر افراد بزرگسال دچار کم خونی می شوند و در بین کودکان نیز دختران بیشتر از پسران دچار این بیماری می‌شوند. 

وی تصریح کرد: در واقع مردان و زنان بالغ نیز دچار کم خونی می‌شوند ولی خطر این بیماری در آنها به ویژه در بین مردان کمتر است.

شفیعی یادآور شد: بر طبق برخی از بررسی‌ها حدود 30 تا 40 درصد کودکان کمتر از 2 سال و حدود 25 درصد کودکان کمتر از 5 سال دچار کم خونی هستند و البته در برخی از مناطق کشور این آمار بالاتر است. 




انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار