به گفته یک متخصص تغذیه، محصولات حاوی ژلاتین به حفظ خاصیت ارتجاعی و آبرسانی پوست کمک می‌کنند، اما نباید در این زمینه زیاده‌روی کرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاطمه کربلایی - به گفته کاترین پایپر، متخصص تغذیه آمریکایی، محصولات حاوی ژلاتین به حفظ خاصیت ارتجاعی، آبرسانی و استحکام پوست کمک می‌کنند. با این حال، زیاده روی در چنین غذا‌هایی می‌تواند منجر به آلرژی و مشکلات گوارشی شود. این را نشریه بهداشت نیوز گزارش داد.

ژلاتین، پروتئینی بی رنگ و بی مزه است که از کلاژن، پروتئینی که در پوست، تاندون‌ها و استخوان‌های حیوانات یافت می‌شود، به دست می‌آید. این یک عنصر رایج در آبگوشت ها، سوپ ها، سس‌ها و دسر‌ها و همچنین جزء مکمل‌های غذایی و دارو‌ها است.

از آن جایی که ژلاتین مشتق شده از کلاژن است، خواص مشابهی برای کمک به بهبود سلامت و ظاهر پوست شما دارد. دکتر پایپر خاطرنشان کرد که با افزایش سن، الیاف الاستیک از بین می‌روند و تولید کلاژن کند می‌شود که در ظاهر، خود را به صورت افتادگی و چین و چروک نشان می‌دهد.

بیشتر تحقیقات در مورد ارزیابی فواید ژلاتین برای پوست بر روی نمونه‌های سلولی و موش انجام شده است. این بدان معناست که نتایج آن‌ها همیشه برای افراد صدق نمی‌کند. با این حال، یک مطالعه شامل ۱۷۲۱ داوطلب نشان داد که مکمل کلاژن طولانی مدت باعث افزایش خاصیت ارتجاعی و هیدراتاسیون پوست می‌شود.

به گفته دکتر پایپر، غذا‌های غنی از ژلاتین مانند ژله، پاناکوتا، آبِ گوشت، مرغ و ماهی نیز این اثر مفید را دارند. با این حال، نباید در مصرف آن‌ها زیاده‌روی کرد؛ چرا که می‌تواند با خطراتی مانند مشکلات گوارشی و آلرژی همراه باشد.

منبع: gazeta.ru

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار