فرزند پروری یکی از دغدغه‌ها و تکالیفی است که بر عهده والدین گذاشته شده است از این رو داشتن فرزندی مستقل و کارآمد برای والدین یک نقطه قوت، مزیت و حتی نوع ارزیابی فرزندان محسوب می‌شود.

ربابه غفار‌ تبریزی متخصص روان‌شناسی در گفتگو با  خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛   با اشاره به برنامه‌ریزی برای رفاه فرزندان و ضرورت فرزند‌ پروری اظهار کرد: پدر و مادرها در ابتدا باید نیازهای روحی فرزندان خود را از جمله احساس امنیت و محبت را ایجاد کنند و استعداد‌های فرزندان خود را باز بشناسند و شیوه‌های مختلف معاشرت اجتماعی را به فرزندان یاد دهند.

وی گفت: فرزند پروری به معنای اتخاذ شیوه‌های مختلف جهت آماده‌سازی فرزندان برای مواجهه با چالش‌های فردی و خانوادگی و اجتماعی به منظور دست‌یابی به رفاه فردی است.

غفار تبریزی تأکید کرد: خانواده‌ها آرزوهای خودشان را به فرزندان‌شان تحمیل نکنند، آن‌ها را با سایر همسالان خود مقایسه نکنند، شرایط پرورش استعدادهای فرزندان را فراهم کنند و در نهایت علایق فرزندان را بشناسند و در صورت موفقیت فرزندان آن‌ها را به ادامه کار تشویق کنند.

وی افزود: فراگیری مهارت‌های اجتماعی از جمله معاشرت‌های اجتماعی با فرهنگ‌های مختلف خانواده‌ها شرایطی را برای فرزند فراهم می‌کند که بتواند در شرایط مختلف رفتارهای درست را از خود نشان دهد و در برخورد با مسایل و مشکلات اجتماعی بتواند به خانواده خود اعتماد کند و این مشکلات را بازگو کند و برای رفع آن‌ها از والدین خود کمک بگیرد.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.