به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران؛ فتح الله حقیقی صبح امروزدر نشست کار گروه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر اظهار داشت: باید برای طراحی سند امنیت غذایی استان یک مدل موفق را مد نظر قرار داد و از تجربیات سایر استانها و کشورهای موفق استفاده کرد تا بتوان در این راستا گامهای اساسی برای بهبود وضعیت برداشته شود.
وی تصریح کرد: برای جلوگیری از طغیان غذایی به صورت هدفمند از مراکز عرضه توزیع غذا در سراسر استان بازدید و کنترل لازم صورت گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر همچنین با طرح موضوع وضعیت بهداشتی روستاها و بهسازی زیرساختها در این حوزه افزود: سازمان بهداشت جهانی بر اساس سه شاخص دسترسی روستاییان به توالت بهداشتی، دفن بهداشتی زباله همچنین دفن فضولات حیوانی را ملاک قرار داده تا بر اساس آن سلامت محیط روستایی را مورد ارزیابی قرار دهد که در این زمینه با همکاری بخشداران دهیاریها در راستای بهبود وضعیت درروستاها تلاش کنیم.
حقیقی گفت: باید در بازدید از اماکن توزیع مواد غذایی در سراسر استان بر روی تهیه و تولید مواد غذایی، افزودن مواد غیر مجاز به مواد غذایی و ظروف یکبار مصرف نظارت و توجه ویژه کرد.
وی خاطرنشان کرد: صداوسیمای مرکز بوشهر نیز در راستای بهبود تغذیه و امنیت غذایی در استان برنامههای خوبی تهیه نموده است که امیدواریم در آینده با همکاری دانشگاه علوم پزشکی این امر علمی و هدفمند صورت گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر خاطرنشان کرد: کمیتههای شش گانه باید تلاش کنند برنامه بین بخشی بهبود تغذیه و امنیت غذایی استان از غنای لازم برای بهبود وضعیت سلامت مردم عزیز برخوردار باشند.
حقیقی عنوان کرد: ایمنی موادغذایی مسئولیت همگانی است که به تمام مردم وابسته است و این افراد هستند که باهمکاری با یکدیگر موجب در دسترس قرارگیری غذای سالم میشوند.
وی بیان کرد: ایمنی موادغذایی یک مسوولیت مشترک است و کار در تمام طول زنجیره موادغذایی از کشاورزان، تولیدکنندگان تا فروشندگان و مصرف کنندگان بسیار حائز اهمیت است.
حقیقی با بیان اینکه امروز همه میدانیم که یکی از مهمترین دغدغههای دولت یازدهم نیز محیط زیست و سلامت است، اظهار کرد: همین امر نشان میدهد در این دولت باید برای سالم سازی غذا و ایجاد امنیت غذایی به سرعت پیش رویم و دغدغهمان فقط رعایت حقوق مردم، به دور از تمام حاشیهسازیها باشد.
انتهای پیام/ع