مشاور ‌سازمان ملی استاندارد گفت: سیاست سازمان استاندارد، خود نظارتی تولیدکنندگان بر استاندارد است تا مردم خود مطالبه‌گر استاندارد باشند.

به گزارش  گروه استانهای باشگاه خبرنگاران؛ امیدعلی مسعودی ‌در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: بعد از دوران سخت در سال‌های گذشته ما شاهد رشد و توسعه استان لرستان هستیم.
وی افزود: با گذشت دوران غیرفعال بودن کشت و صنعت و فعالیت فاز دوم پتروشیمی و تحولاتی که قابل رویت است و با توجه به اهمیت بالایی که دارند، سبب بهتر شدن روحیه مردم و زندگی بهتر شده است.
مشاور رئیس سازمان ملی استاندارد با اشاره به این‌که بخشی از توسعه و گسترش آن در گرو هماهنگی رسانه‌ها با سازمان ملی استاندارد است، عنوان کرد: در شرایط فعلی بعد از انرژی هسته‌ای، مهم‌ترین مسئله کشور استاندارد است، این اغراق نیست چراکه صدور تکنولوژی به دنیا بدون استاندارد ممکن نیست.
وی تصریح کرد: محصولات لبنی لرستان در کربلا و نجف تا استان سلیمانیه مصرف می‌شود و مصرف‌کننده آن نیز نشان استاندارد را مدنظر دارد و اگر در شرایط خوبی نگه‌داری نشود، در اثر یک بی‌احتیاطی هم از لحاظ مالی و هم از لحاظ اعتباری ما را به خطر می‌اندازد.
مسعودی بیان کرد: بیشترین صادرات ما به کشور عراق است و لرستان نیز پشتوانه این صادرات در زمینه لبنیات و مصالح ساختمانی سیمان و بسیاری از محصولات موردنیاز مردم است و به همین خاطر برخی استانداردهای خود را برای صادرات آن‌ها تعریف می‌کنیم.
وی ضمن تأکید بر این‌که باید کنترل بازار به دست سازمان ملی استاندارد باشد، خاطرنشان کرد: ارتباط نزدیکی نیز میان سازمان ملی استاندارد و سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کننده وجود دارد، بنابراین این سازمان وظیفه حفظ سلامت، امنیت غذایی، کالایی و خدماتی مردم است.
مشاور رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: این سازمان پیش از این زیرنظر وزارت صنایع و معادن  بوده ولی اکنون شورای عالی استاندارد اعلام کرده که باید زیرمجموعه مستقیم ریاست جمهور باشد چراکه در کشورهای پیشرفته زیرنظر شخص اول کشور است.
وی افزود: در صورت رعایت شدن استانداردها موفقیت در توسعه و ارتقای پیشرفت فراهم می‌شود و اگر استاندارد رعایت نشود ممکن است که سبب بروز مشکلاتی در سلامتی و امنیت جامعه شود.
مسعودی با بیان این‌که امروز شهرداری تهران به دنبال استاندارد محصولات فرهنگی است، عنوان کرد: ما تفاهم‌نامه‌ای را هفته گذشته در جمع مدیران کل داشتیم و بنا شد با همکاری رسانه‌ها و مدیران، استاندارد خبر و تجهیزات خبر را در ایران تعریف کنیم کما این‌که سازمان غذا و دارو در حوزه تجهیزات و دارو حتما باید استاندارد ملی ایران را رعایت کنند.
وی بیان کرد: هر ارگان در بخش‌های مختلف مسئول هستند و به محض ورود به صنعت، بحث استاندارد مواد مطرح می‌شود.
مشاور رئیس سازمان ملی استاندارد بیان کرد: به دلیل داشتن مرزهای گسترده متأسفانه در بخش‌هایی از کشور قاچاق کالا انجام شده که سبب آسیب‌رسانی به صنعت کشور می‌شود.
وی تصریح کرد: در مورد خودرو 52 استاندار باید رعایت شود و سیاست سازمان استاندارد این است که خود تولیدکنندگان، استاندارد را تدوین کنند و خودنظارتی انجام شود تا مانند همه کشورهای پیشرفته استاندارد را بین مردم همه‌گیر کنیم تا مردم خود مطالبه‌گر استاندارد باشند.
مسعودی خاطرنشان کرد: ما تلاش می‌کنیم که عملکرد استاندارد را تهیه کنیم که با آن استاندارد بودن یک کالا تشخیص داده شود چراکه خود این مردم بهترین افراد در جاری کردن ضوابط استاندارد هستند.
مشاور رئیس سازمان ملی استاندارد افزود: در شرایط فعلی باید کالاهای با کیفیت، با دوام و هم‌سو با مقررات کشورهایی که کالا به آن‌ها صادر می‌شود، داشته باشیم و در این راستا مرهون دقت نظر رسانه‌ها هستیم چراکه هیچ چشمی بیناتر از رسانه‌ها نیست.
وی عنوان کرد: تلاش می‌شود کارهای بهتری در زمینه غذای حلال انجام گیرد و برای ارزیابی کیفیت، کارشناسان ما به دنبال پیدا کردن راه‌های بهتر هستند.
انتهای پیام/ع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.