سند تدوین شده امنیت غذایی توسط اداره کل دامپزشکی استان کرمان در بخش گوشت قرمز،گوشت طیور و شیرخام را درکارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان به تصویب رسید.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران؛  بنا به اعلام روابط عمومی دامپزشکی کرمان ،دکتر حسین رشیدی مدیرکل دامپزشکی استان کرمان تصویب سند امنیت غذایی در بخش گوشت قرمز،گوشت طیور و شیرخام را گامی مهم در جهت تحول بهداشت موادغذایی دانست.

دکتر رشیدی افزود: تدوین سند امنیت غذایی فراوردهای خام دامی طی مصوبه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و ابلاغ معاونت سیاسی، امنیتی استانداری به اداره کل دامپزشکی استان واگذار گردید.

رشیدی خاطرنشان کرد: سند مذکور در 3 جلد گوشت قرمز، گوشت طیور و شیر خام تهیه و بعنوان کاری ارزشمند در جهت تبیین وظایف دامپزشکی و نحوه همکاری بین دستگاهی جهت تحقق اهداف مذکور تنظیم گردیده است.

انتهای پیام/س


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.