بانک مرکزی متوسط قیمت برخی اقلام خوراکی هفته منتهی به 18 اردیبهشت 94 اعلام شد.

گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ متوسط قیمت برخی اقلام خوراکی در تهران هفته منتهی به 18 اردیبهشت 94 از سوی بانک مرکزی اعلام شد.

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد لبنیات قیمت ماست غیرپاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل 3.1 درصد افزایش داشت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود قیمت تخم‌مرغ معادل 1.8 درصد کاهش یافت و شانه‌ای 66 هزار الی 90 هزار ریال فروش رفت.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج بهای برنج داخل درجه یک معادل 0.1 درصد افزایش داشت و قیمت برنج داخله درجه دو ثابت بود.

در گروه حبوب بهای نخود معادل 1.4 درصد، لوبیا سفید 2.1 درصد و لوبیا قرمز 0.1 درصد کاهش داشت اما قیمت سایر اقلام این گروه بین 1.1 درصد تا 6.4 درصد افزایش یافت.

میوه‌ها و سبزی‌های تازه

درهفته مورد بررسی در میادین زیر نظر شهرداری طالبی عرضه نمی‌شد ولی سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی‌ها متفاوت بوده است به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره‌بارعرضه می‌گردید میوه‌فروشی‌های سطح شهر اقلام میوه و سبزی‌های تازه را عرضه می‌نمودند که در گروه میوه‌های تازه بهای سیب قرمز تخم لبنان، معادل 0.3 درصد، طالبی 13.1 درصد،‌ هندوانه 1.8 درصد ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین .5 درصد تا 3.2 درصد کاهش داشت.

در گروه سبزی‌های تازه بهای بادنجان معادل 1.5 درصد، کدو سبز 6.6، لوبیا سبز 2.1 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.1 درصد تا 22.1 درصد افزایش داشت.


گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد بررسی گزارش بهای گوشت مرغ معادل 0.7 درصد کاهش داشت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته بهای قند معادل 0.2 درصد و شکر 0.8 درصد افزایش یافت و قیمت چای خارجی و انواع روغن نباتی ثابت بود.


خلاصه نتايج گزارش هفتگی متوسط قيمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران
هفته منتهی به 18 اردیبهشت 94




///////////////

انتهای پیام/
برچسب ها: قیمت ، مواد ، خوراکی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار