به گزارش
دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛
سرهنگ دوم علی رضا آذردرخش با بیان اینکه شاهد هستیم برخی کاربران شبکههای اجتماعی تلفن همراه هشدارهایی را تحت عنوان پلیس فتا در این شبکهها منتشر میکنند، اظهار کرد: بسیاری از این هشدارها جعلی، تاریخ گذشته و کذب است. وی در خصوص انتشار آخرین هشدار از زبان پلیس فتا در شبکههای اجتماعی تلفن همراه افزود: ویروس XALAN گوشیهای همراه برای آبان سال 90 میباشد که در خبرگزاریها و رسانهها در آن تاریخ به نقل از کارشناسان آی تی منتشر شده است. سرهنگ آذردرخش ادامه داد: این امر فقط برای جذب مخاطب در میان کاربران صورت میگیرد و کاربران فریب این دست هشدارها در شبکههای اجتماعی تلفن همراه را نخورند و برای اطمینان از اینکه این هشدار از سوی پلیس فتا صادر شده است میتوانند به سایت پلیس فتا مراجعه کنند.
سرپرست اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا افزود: کاربران دقت کنند در پی هشدارهای جعلی از زبان پلیس به هیچ وجه نرم افزاری را از سایتهای مختلف دانلود نکنند، چرا که احتمال دانلود بدافزار و ویروسهای مخرب وجود دارد. وی تصریح کرد: پلیس فتا تا کنون از کاربران نخواسته است که برای مقابله با بدافزارها و ویروسهای موجود در فضای سایبر نرم افزار خاصی را دانلود کنند، فقط به کاربران همواره تاکید کرده است که آنتی ویروسهای خود را آپدیت کنند و از دانلودهای بی مورد و متفرقه از سایتها مختلف پرهیز کنند. سرپرست اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا گفت: در صورت لزوم به دانلود نرم افزار خاص برای ویروس خاص حتما پلیس فتا این نرم افزار در بر روی سایت خود بارگذاری خواهد کرد.
سرهنگ آذردرخش با بیان اینکه پلیس فتا در جهت شناسایی تهدیدات فضای سایبر از ابتدای تاسیس خود بحث اطلاع رسانی برای کاربران و شهروندان را در نظر داشته است، گفت: برای این کار در کنار تعامل و همکاری با خبرگزاریهای رسمی کشور و نشریات عمومی و تخصصی، در سایت تخصصی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir تمامی هشدارهای ضروری را منتشر کرده است، که کاربران میتوانند با مراجعه به این سایت از این اطلاعات بهره ببرند.
وی ادامه داد: سایت پلیس فتا دارای بخشهای گوناگون است در کنار بحث اطلاع رسانی بحث آموزش نیز در سایت پلیس فتا قرار دارد که کاربران میتوانند از این مطالب آموزشی بهره ببرند. سرپرست اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا به کاربران فضای سایبر که هشدارهای جعلی از زبان پلیس فتا منتشر میکنند، گفت: این کاربران میتوانند برای اطلاع رسانی صحیح به دیگر کاربران از هشدارهای ارائه شده از سوی پلیس فتا در سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir با ذکر منبع استفاده کنند.
سرهنگ آذردرخش در پایان با تاکید به کاربران و شهروندان گفت: بهترین منبع برای کسب اخبار و اطلاعات پلیس فتا سایت تخصصی این پلیس میباشد و کاربران و شهروندان در صورت مواجه با موارد مشکوک میتوانند آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری، لینک ثبت گزارشات مردمی به پلیس فتا اعلام کنند.