عزت الله خامسی متخصص دندانپزشک در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: در این نوروز رسم است که افراد به سبب دید و بازدید به منزل همدیگر می روند و با خوردن شیرینی جات و تنقلات چند اسید مهم در دندان به وجود می آید، مانند: اسید لاکتیک، اسید استیک، اسید فرمیک که این اسیدها در مجاورت باکتری ها می باشند و در نهایت سبب پوسیدگی دندان می شود.
وی ادامه داد: پس یادآوری می شود که حدالامکان شیرینی جات میل نشود و بیشتر از میوه و مقداری آجیل مصرف شود، چرا که موارد ذکر شده دارای آب و ویتامین سرشار هستند.
خامسی بیان کرد: شایان ذکر است که اگر تمایل به میل کردن شیرینی دارید، پس از آن برای پیشگیری از پوسیدگی دندان ها یک لیوان آب میل شود.
وی خاطرنشان کرد: البته مراقبت از دندان ها مختص ایام عید نوروز نمی باشد، در طی روز باید مسواک زده و از نخ دندان و گاهی از دهانشو نیز استفاده شود.
انتهای پیام/