مهیار قیومآبادی، متخصص دندانپزشکی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اصلاح عادات غذایی در کنار مسواک زدن و استفاده از نخ دندان، مهمترین اقدام جهت پیشگیری از پوسیدگی و خرابی دندانها است.
وی با بیان اینکه مصرف برخی از مواد غذایی تأثیرات قابل ملاحظهای بر روی دندانها دارد، تأکید کرد: خوردن منظم و مداوم میوهها و سبزیها، به بهداشت دهان و دندان کمک کرده و احتمال خرابی دندانها را تا حدود 30 درصد کاهش میدهد.
قیومآبادی افزود: بهتر است در طی روز حداقل دو یا سه وعده میوهها و سبزیها را مورد مصرف قرار داد تا سلامتی دندانها تضمین شود.
وی گفت: باید وعدههای اصلی غذایی به صورت منظم مورد مصرف قرار گیرند و بین وعدههای اصلی غذایی از میان وعدههایی نظیر میوهها و سبزیها بهره برد.
قیومآبادی، خاطرنشان کرد: تأثیر مصرف میوهها و سبزیها در کاهش احتمال پوسیدگی دندانها در کودکان و نوجوانان بیشتر است و به همین دلیل باید از همان دوران کودکی میوهها و سبزیها را در وعدههای غذایی گنجاند.
انتهای پیام/