کیوی در دسته میوهها قرار داشته و از منابع فوقالعاده غنی ویتامین c است. همچنین سایر ویتامینهای محلول در آب را نیز به طور قابل توجهی داراست.
وی ادامه داد: این میوه زمستانی میتواند میزان فیبر مورد نیاز بدن را نیز تامین کند. به صورت سنتی از کیوی برای شکست بافت پیوندی گوشت استفاده میشود، که در حال حاضر تحقیقات این روش را مناسب نمیداند، چراکه هضم و جذب پروتئینها را دچار مشکل میکند.
این دکتر تغذیه کیوی را برای افراد دیابتی توصیه نکرده و افزود: مطالعات نشان داده است که مصرف کیوی در وعدههای مکرر احتمال ابتلا به قند خون را افزایش میدهد.
دکتر هنرور، در پایان خاطر نشان کرد: مصرف خرمالو و کیوی با پوست موجب انسداد خروجی معده میشود، به خصوص در سالمندان خروجی معده آنها را دچار گرفتگی میکند.
انتهای پیام/