به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، حس
چشايي خاصيت تطابقپذيري دارد يعني اگر فردي مرتب غذاي شور، شيرين و چرب
مصرف کند، به تدريج ذائقهاش به مقدار مشخصي از نمک، شکر و چربي عادت خواهد
کرد و هر چه مقدار اين مواد در يک ماده غذايي افزايش يابد، حساسيت
سلولهاي چشايي، به آنها بهتدريج کاهش پيدا ميکند اما طعم تلخ با افزايش
قدرت چشايي مانع از بروز اين اتفاق ميشود.بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف مواد غذایی تلخ موجب تشخیص بهتر سایر مزه ها می شود و باعث می شود مواد غذایی شیرین و شور بهتر تشخیص داده شوند.
مواد غذایی تلخ جذب مواد مغذی را در بدن بیشتر می کنند و از تجمع چربی بیش از اندازه در بدن جلوگیری می کند.
دانشمندان با انجام بررسی و آزمایشاتی بر روی مواد غذایی با طعم های مختلف دریافتند مواد غذایی تلخ موجب پاکسازی کبد و جلوگیری از مصرف مواد غذایی شیرین می شوند روزانه باید با قراردادن آن ها در رژیم غذایی از مصرف بیشا از اندازه مواد غذایی شیرین جلوگیری کرد.
انتهای پیام/