با بالا رفتن سن و ورود به دهه‌ی 30 به تدریج از تولید کلاژن کاسته می‌شود و معمولاً چاقی، دود سیگار از جمله عوامل آسیب رساندن به کلاژن بدن انسان است.

حسن‌ آشنا، متخصص پوست و مو و زیبایی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: کلاژن یکی از مهمترین پروتئین‌های بدن است که باعث انسجام و استحکام تمامی اعضای بدن به خصوص پوست می‌شود.در واقع با بالا رفتن سن و ورود به دهه‌ی 30 به تدریج از تولید کلاژن کاسته می‌شود و پوست دچار افتادگی و چین‌وچروک می‌شود.چاقی، دود سیگار عوامل آسیب رساندن به کلاژن بدن انسان می‌شود.

وی افزود: برخی خوراکی‌ها نظیر گوجه فرنگی، فلفل قرمز، شاتوت و تمشک و سایر میوه‌های قرمز رنگ دارای آنتی‌اکسدانی به نام لیکوپن‌ هستند که به طور طبیعی عمل کلاژن‌سازی را در پوست انجام می‌دهند.

وی اذعان داشت: برای آنکه پوست صورت و بدن انسان سفت و سالم به نظر رسد گنجاندن روغن بذر کتان در برنامه‌ی غذایی‌ توصیه می‌شود زیرا این روغن خشکی پوست را کاهش می‌دهد و باعث افزایش کلاژن در پوست می‌شوند.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار