به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران،، حمید رضا جوشقانی در جلسه کارگروه امنیت غذایی وبهداشت محیط استان گلستان با اشاره به پایین بودن سرانه مصرف شیر در استان گلستان اظهار داشت: به منظور گسترش فرهنگ مصرف شیر وفرآوردهای لبنی جشنوارهای در اواخر بهمن ماه در گرگان برگزار میشود که در آن انواع پخت غذاها با شیر و تولیدات داخلی استان گلستان به معرض دید علاقمندان گذاشته میشود.
وی افزود: مشکل ما مصرف کم شیر و لبنیات است که سبب انواع بیماریهای دندان، پوکی استخوان و سلامت جسمانی شده که با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس تا حدودی برای بچهها این مشکل رفع شده، اما از دیگر فرآوردههای آن مانند ماست، پنیر و کشک هم باید مصرف شود و سرانه مصرف ما بسیار پایینتر از دنیا است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان تصریح کرد: مردم تنها از تولیدات کارخانههای دارای مجوز قانونی هستند استفاده کنند و از مصرف شیر با عنوان شیر محلی که توسط وسایل نقلیه عبوری در سطح شهر توزیع میشود که بیشتر شیرهای برگشتی از کارخانهها است، خودداری کنند.
وی همچنین با اشاره به افزایش مصرف نمک در استان گلستان گفت: مصرف نمک که نیاز بدن 2 گرم است باید از طریق مواد دیگر جذب شود اما با افزودن آن به غذا بیماریهای فشار خون وانواع سکته را شامل میشود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان اظهار داشت: با آموزش وفرهنگ سازی می توانیم مصرف نمک را در جامعه کاهش دهیم.
انتهای پیام/م