جریان بزاق در دهان موجب برگرداندن PH پلاک به حالت خنثی پس از مصرف مواد قندی می‌گردد، کاهش ترشح بزاق باعث افزایش احتمال پوسیدگی و بوی بد دهان خواهد گشت.

مازیار میر متحفی دندانپزشک در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: بزاق دهان نقش بسیار مهمی در ایجاد بافرینگ(تعادل اسید باز) و حفظ برقراری PH خنثی در پلاک (لایه چربی که بین دندان‌ها می‌نشیند) ایجاد می‌نماید.

وی افزود: جریان بزاق در دهان موجب برگرداندن PH پلاک به حالت خنثی پس از مصرف مواد قندی می‌گردد، کاهش ترشح بزاق باعث افزایش احتمال پوسیدگی و بوی بد دهان خواهد گشت.

وی در ادامه گفت: حضور یون‌های کلسیم، فسفر موجود بزاق در حالت خنثی باعث بوی بد دهان خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: بهترین اجزای مواد غذایی که باعث افزایش بزاق می‌شوند حاوی اسیدها هستند مانند آبلیمو رقیق همچنین مصرف ویتامین‌ها،‌مرکبات، لیمو ترش و هویج موجب از بین رفتن بوی سیر و پیاز می‌شود.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.