حمید ثقفی متخصص طب سنتی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: هل به عنوان طعم دهنده مطبوع مواد خوراکی شناخته شده است، اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش خواص دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین دردهای گوارشی موثر است.
وی افزود: دانه هل از با ارزش ترین طعم دهنده چای و غذا محسوب می شود دانه هل بوی بد دهان را رفع میکند.
وی گفت: دانه این گیاه حاوی مواد معدنی همچون کلسیم، گوگرد و فسفر است، البته لازم به ذکر است، دانه و روغن هل در بهبودی افرادیکه به یبوست مبتلا هستند نقش بسزایی دارد.
وی اذعان داشت: دانه هل فواید و خواص بسیاری دارد که دفع سنگ کلیه یکی از بیماریهایی است که با مصرف این گیاه بهبود می یابد.
انتهای پیام/