به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ،کبری محمدی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در مدت 5 سالی که از فعالیت رسمی بنیاد میگذرد با کمترین منابع و امکانات موفق به ایجاد 19 هزار شغل تنها در حوزه مشاغل خانگی شدیم که اشتغال پایدار زنان را به دنبال داشته است.
وی ادامه داد: در حال حاضر بنیاد در 20 استان کشور شعبه دارد و در صورت حمایت دولت و در اختیار گذاشتن امکانات و تسهیلات لازم توسعه شعب را در دستور کار قرار خواهیم داد.
محمدی از ایجاد 601 تعاونی زنان در گرایشها و رشتههای مختلف خبر داد و حمایت دولت از بنیادهای توسعه و کارآفرینی کشور را خواستار شد.
محمدی که یکی از چهار زن کاندید شده برای حضور در انتخابات هیات رییسه اتاق تعاون است، درصورت موفقیت در انتخابات، توسعه بازار کسب و کار برای تعاونیها را از جمله برنامههای مهم خود عنوان کرد و افزود: ایجاد بازار مناسب رقابتی برای تعاونیها، بهرهگیری از توان و ظرفیت اتحادیهها و تشکلهای تعاونی با سابقه و تقویت صادرات و تولیدات تعاونی با رویکرد شناسایی و تامین بازارهای هدف را در دستور کار قرار خواهد داد.
وی همچنین درباره امضای تفاهمنامه مشترک بنیاد با سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور و وزارت کار گفت: به موجب این تفاهمنامه بنیاد مجری برگزاری دورههای آموزشی مختلف کارآفرینی در سطح کشور خواهد بود و بیشترین اولویت ما روستاهای کشور است که دسترسی کمتری به امکانات آموزشی دارند.
به گفته مدیرعامل بنیاد تعاون و توسعه کارآفرینی زنان کشور تحقق این هدف با
توجه به تعداد شرکتهای تعاونی که بنیاد در روستاها در اختیار دارد
امکانپذیر است.
/ انتهای پیام