این نوشابهها به دلیل شیرینکنندههای موجود سرطان زا هستند و می تواند چاقی، پوکی استخوان را در افراد ایجاد کند.
وی افزود: از این نوشابههای رژیمی به دلیل سرطان زا بودن در صنایع غذایی استفاده نمیشود ولی بیشتر در صنایع دارویی کاربرد دارد.
وی ادامه داد: شیرین کننده هایی که در ساخت نوشابههای رژیمی استفاده می شود بسیار خطرناکتر از قند معمولی است و توصیه میشود از نوشابههای الکلی گازدار به دلیل داشتن اسید فسفریک استفاده نشود زیرا به نفع استخوانها نیست و می تواند عوارضی داشته باشد.
وی در پایان بیان کرد: دوغ جایگزین مناسب برای نوشابهها است زیرا هم انرژی زاست و هم پروتئین آن بیشتر از ماست و شیر می باشد.
ولی توصیه بر این است که برای درست کردن دوغ از نمک کم و سبزی معطر استفاده شود.
انتهای پیام/