از نظر علمی اثرات PRP در رشد مجدد موهای سر، جوان‌سازی صورت و درمان چین و چروک‌های پوستی که تبلیغات رسانه‌ای زیادی درباره ی آنها می‌شود به اثبات نرسیده است.

دکتر حسین طباطبایی متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص اینکه آیا  PRP در درمان بیماریهای پوستی و زیبایی پوست و رشد موها اثر دارد، گفت: PRP مخفف جمله :PLATELET-RICHPLASMA به معنای دارا بودن خون بیمار حاوی پلاسما و گلبول قرمز است که پلاسمای آن را تغلیظ کرده و میزان پلاکت‌ آن را به حداکثر می‌رسانند که علاوه بر پلاکت‌های حاوی فاکتور رشد و سایتوکاین‌ها است که باعث ترمیم استخوان‌ها، بافت نرم و زخم‌های پوستی می‌شوند.

وی در ادامه گفت: کاربردهای پزشکی PRP که توسط سازمان غذا و داروی FDA آمریکا تایید شده است، اثر درمانی در صدمات عصبی، التهاب تاندون‌ها، استخوان‌ها و عضله قلب و اثرات ترمیمی در جراحی پلاستیک و جراحی دهان و زخم‌های مزمن دیابتی دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه پزشکی با بیان اینکه از نظر علمی اثرات  PRP در رشد مجدد موهای سر، جوان سازی صورت و درمان چین و چروک های پوستی که تبلیغات رسانه ای زیادی درباره‌ی آنها می‌شود ثابت نشده و در حال بررسی و مطالعه است، تصریح کرد: متاسفانه در برخی از تبلیغات مشاهده می‌شود که PRP را مترادف سلول‌های بنیادی می‌دانند و از این طریق باعث فریب بیماران جهت درمان با این روش‌ها می‌شوند که تا کنون اثرات آنان در پوست و مو اثبات نشده است.

این متخصص در پایان تاکید کرد: بیانیه انجمن متخصصین پوست تاثیر PRP را در رشد مجدد موها و درمان چین و چروک در حال حاضر رد نموده است و دیده شده است بیمارانی که PRP انجام داده‌اند بعضا دچار فیبروز محل تزریق و یا حتی ایجاد عفونت ثانویه شده‌اند.

انتهای پیام/  
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Netherlands
خودمم
۰۷:۴۰ ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶
یبار تو همین وبلاگ نوشتین بهترین راه حله اما الان نوشتین دروغه؟ آخر کدومش؟راسته یا دروغه؟
آخرین اخبار