علی اکبر کاهدی فوق تخصص گوارش و کبد در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: الگوهای نامناسب زندگی به ویژه مصرف غذاهای چرب و ورزش نکردن، به عنوان دو عامل افزایش دهنده خطر ابتلا به کبد چرب مطرح است.
وی افزود: در واقع غذاهای پرچرب و نداشتن تحرک بدنی، موجب افزایش احتمال چاقی و اضافه وزن شده و از این طریق خطر
کبد چرب را افزایش میدهد.
کاهدی با اشاره به اینکه کبد چرب در زنان شیوع نسبتا بالاتری دارد، تاکید کرد: برخی از آمارها نشان میدهند که حدود 50 تا 60 درصد موارد کبد چرب در جوامع مختلف، مربوط به زنان و حدود 40 تا 50 درصد موارد بیماری مربوط به مردان است.
وی با بیان اینکه میزان شیوع بیماری کبد چرب در جوامع و کشورها متفاوت است، خاطرنشان کرد: در جوامعی که عوامل خطری نظیر چاقی، وجود زمینه افزایش قند خون و همچنین چربی خون، بیتحرکی و ورزش نکردن بیشتر است، احتمال و خطر ابتلا به کبد چرب نیز بسیار بیشتر است.
انتهای پیام/