علم ژنتیک بدبوترین غذای دنیا را خوشبو کرد

علم ژنتیک با دستگاهی در کدهای ژنتیکی یکی از سبزی‌های بسیار مفید برای بدن را که بسیار بد بو بود خوش طعم و خوش بو کرده است.

 به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران سرانجام با تغییرات ژنتیکی و دستکاری کدهای ژنتیکی طعم و مزه گیاه کلم بروکلی را عوض کردند.

 گفتنی است: یکی از مشکلات  افراد به ویژه کودکان در هنگام خوردن این سبزی طعم و مزه بدن است و با این نو آوری برطرف خواهد شد.

پژوهشگران از کدهای‌ ژنتیکی موجود در عصاره روغن کلزا‌ برای غنی کردن، مغذی شدن و رفع بو و طعم کلم بروکلی استفاده کرده‌اند.

با این نو‌آوری حتی می‌توان این گیاه را در مناطق خشک و کم آب نیز کشف برد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار