تیم های 26 نفره مداخلات اجتماعی-روانی در 31 استان کشور به منظور مدیریت اجتماعی و روانی بحران تشکیل و دوره‌های آموزشی را طی خواهند کرد.

 امیر لله گانی معاونت دانشجویی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به تشکیل تیم مداخلات اجتماعی-روانی در مواقع بحران گفت: در تمام کشورهای جهان در کنار مسئله‌ی امداد و نجات به منظور مدیریت روانی و فرهنگی و اجتماعی پس از حوادث مداخلات اجتماعی و روانی اهمیت بسیاری بالایی دارد.

وی در ادامه افزود: در کشور ما نیز طبق مصوبه‌ای در شصتمین جلسه‌ی شورای عالی  جمعیت هلال احمر تصویب شده وظیفه‌ی مداخلات روانی- اجتماعی و فرهنگی به سازمان جوانان هلال احمر محصول گردید.

لله گانی در ادامه تصریح کرد: سازمان جوانان تیم‌های مداخلات بحران 48 ساعت پس از بروز حوادث برای ارائه خدمات به آسیب دیدگان وارد عمل خواهد شد. 

وی همچنین اظهار داشت: برای انجام این کار برنامه ریزی منسجمی صورت گرفته تا پایان سال در 31 استان یک تیم 26 نفره متشکل از دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته مددکاری اجتماعی جامعه شناسی و روانشناسی از اعضای داوطلب هر استان دائر می‌شود.

معاونت دانشجویی سازمان جوانان با اشاره به همکاری انجمن‌ها و سازمان‌های مرتبط بیان داشت و بدین منظور تفاهم نامه‌ای با نظام روانشناسی انجمن مددکاری اجتماعی انجمن مددکاری اجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی انجمن روانپزشکی ایران امضا شده است تا این نهادها و انجمن‌ها به عنوان پشتوانه علمی در زمینه مداخلات اجتماعی و روانی با همکاری داشته باشند.

وی با تاکید بر تشکیل دبیر خانه‌ی دائمی در سازمان جوانان افزود: در تمام استان‌ها نیز دبیرخانه تشکیل خواهد شد و تمامی 26 نفر یک تیم مداخله‌ای بحران شناسایی ومعرفی خواهند شد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه تیم مداخلات روانی اجتماعی از سال‌های قبل فعالیت داشته اند بیان داشت: این تیم‌ها امسال به صورت تخصصی‌تر و بارویکرد جدیدتری شروع به کار خواهند کرد که در مرحله‌ی اول31 استان یک تیم 26 نفره تا پایان سال جاری آموزش می‌بینند اما با توجه به توانمندی و نیاز هر استان در صورت وقوع حادثه تیم‌های بحران از استان‌های همجوار به منطقه اعزام می شوند.

انتهای پیام/  
برچسب ها: تیم ، بحران ، مداخله
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار