یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد روغن زیتون جزو روغن های بسیار آسیب پذیر به شمار می آید.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، سالم ترين روش براي پخت غذا، روش آب پز کردن است.در صورتي که ناچار هستيد غذاي خود را سرخ کنيد، بايد از روغن مخصوص سرخ کردني استفاده کنيد. اگر قصد داريد روغني را که يک بار براي سرخ کردن از آن استفاده کرده ايد، دوباره مورد استفاده قرار دهيد، بايد هنگام خريد، در انتخاب نوع روغن دقت کنيد.

بررسی ها نشان می دهند، متاسفانه مشاهده مي‌شود افراد بسياري براي سرخ کردن مواد غذايي بويژه موادي که جذب روغن بالايي دارند، از جمله بادمجان و کدو از روغن زيتون استفاده مي‌کنند. اين در حالي است که اين روغن هنگام سرخ کردن مواد به درجه‌اي از دود مي‌رسد که ساختار روغن به هم ريخته، ترکيبات جديدي که براي سلامت بدن خطر داشته، سرطان زا و سمي هستند را تشکيل مي‌دهد.

روغن زیتون جزو روغن هایی است که نباید از آن هنگام سرخ کردن مواد غذایی استفاده کرد زیرا باعث تولید مواد سمی و خطرناک می شود و ساختار ماده غذایی را به هم می زند اط این رو بهتر است از روغن درت استفاده کرد و بهتر است روغن زیتون را در تماس با نور و گرما قرار نداد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۶:۳۹ ۰۱ دی ۱۳۹۳
اين هم شد مطلب واقا كه بابا مي خوام نشريه درست كنم الكي كه نيست